Ja, gitaarspelen is leuk

Maar nòg leuker als je weet hoe

Gratis E-boek voor beginners

cover 30 basistips voor gitaristen beginners

Dit E-boek gaat jou helpen

Ik vind dat iedereen een kans moet krijgen op een goeie  gitaar-start. Met plezier in het spelen. Daarom geef ik ook regelmatig een gratis online privé-proefles.

Veel leerlingen die bij mij komen, hebben vooraf al jaren “een beetje geprobeerd”. En komen niet verder. Als dan na het terug-gaan-naar-de-basis ineens het kwartje valt, maken de meesten grote sprongen vooruit. Het is superleuk om op die momenten het plezier in het spelen in de ogen van m’n leerlingen te zien. Opgelaaid enthousiasme wat weer extra motiverend werkt om nòg verder te gaan.

Het is heel leuk om gitaar te spelen, maar nòg leuker als je beter weet hoe. Download daarom vandaag nog deze gratis gids en maak je wereldstart!

En nu de grote verrassing:

Dit E-boek krijg je cadeau bij je inschrijving op de Gitaarstarters Updates nieuwsbrief

Hoe mooie (her)start wil je maken met je gitaar? Ontvang gitaartips, liedjes, uitnodigingen voor exclusieve live-lessen en af-en-toe een aanbieding, zó in je Inbox. En als bonus krijg je dit E-boek “Onmisbare basiskennis voor gitaristen” er ook nog bij. Kijk, daar kun je wat mee 🙂

basiskennis voor gitaar PDF voorblad

Hoi Arvid! Ja top, stuur mij gratis Gitaarstarters Updates met gitaartips, liedjes, tabs, af-en-toe een aanbieding en als bonus dit fantastische E-boek!

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Zie onze privacyverklaring

Arvid Kuipers gitaar instructeur

Groetjes, Arvid 🙂

Arvid Kuipers is een klassiek opgeleide gitarist en componist met ruim 25 jaar studio-ervaring, 30 jaar podium ervaring en meer dan 35 jaar gitaar-ervaring.