Gitaarstarters gratis dingetjes

“Als je gitaar leren spelen toch graag eerst even wilt proberen”

Als je net begint met gitaar spelen of muziek maken, of er alleen al over denkt, dan zijn je eerste stappen oh-zo belangrijk. Die moeten goed zijn! Eén les kan al de toon zetten. Eén kennismaking kan al genoeg voor je zijn om te voelen of (en hoe) je verder wilt gaan met dit veelzijdige instrument.

Het kunnen maken van muziek is enorm waardevol voor jou en je omgeving. Ik vind dat iedereen de gelegenheid zou moeten hebben hiervan te proeven. En daarom wil ik je die eerste stappen graag geven.

Op een goede manier. Op een manier waar je plezier aan beleeft, want met plezier leer je het beste. Kijk hier wat je nu al kunt doen, voor een zo mooi mogelijke start.

⭐⭐⭐⭐⭐

E-boek met onmisbare basistips

basiskennis voor gitaar PDF voorblad

Wat is nu écht belangrijk om als beginner te weten en direct goed te doen? Als je gitaar wilt leren spelen, dan kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Nou, dan heb ik iets leuks voor je, wat je kan helpen! Een gratis E-boek voor beginners! Met stap-voor-stap direct toepasbare uitleg, duidelijke foto’s, tips hoe je verder kunt en natuurlijk een bonusliedje 🙂

Opent bovendien automatisch op je pc, laptop, tablet, iPad en smartphone. Dus je kunt de gids bij je dragen voor wanneer je ‘m maar nodig hebt.

⭐⭐⭐⭐⭐

De Starters Workshop

thumbnail van gitaar workshop voor starters

In de gratis starters workshop krijg je een kleine week lang iedere dag een mail met een nieuwe gitaarles. Automatisch. We beginnen bij het absolute begin. Je hebt dus geen voorkennis of -vaardigheid nodig.

De lessen bestaan uit video’s en PDF-documenten die je uit kunt printen en bewaren.

⭐⭐⭐⭐⭐

Het "liedje van de week"

Regelmatig plaats ik een gitaartab met voorbeeld-video van een les uit de (betaalde) online leeromgeving in de rubriek: “Het liedje van de week”. Deze gitaartabs staan een week openbaar, daarna verdwijnen ze weer in de ledenomgeving.

Ben je ingeschreven voor de Gitaarstarters Updates, dan krijg je van een nieuw liedje automatisch bericht.

⭐⭐⭐⭐⭐

Gitaarstarters Updates

De Gitaarstarters Updates is een mailing die je (meestal) wekelijks in je Inbox ontvangt.

Met de Gitaarstarters Updates krijg je liedjes, gitaartabs, tips, nieuws en als eerste bericht over leuke acties.

⭐⭐⭐⭐⭐

F-majeur PRO-tip

Plaatje van F-majeur-akkoord vingerzetting op gitaar

Op de Gitaarstarters website staat al een bewezen tip om het F-akkoord makkelijker aan te leren. Die tip heeft al veel beginnende gitaristen geholpen.

Maar ik heb meer tips! Een PRO-tip die zó uit de Gitaartarters online leeromgeving komt. Hierin laat ik je zien wat veel gitaristen na verloop van tijd onbewust gaan doen (en waardoor F-majeur dan ineens wèl lukt)

⭐⭐⭐⭐⭐

Gitaar-proefles (privé)

thumbnail voor een prive gitaar proefles

Naast de Gitaarstarters online video-leeromgeving kun je bij mij ook privé gitaarlessen volgen.

Ik geef gitaarles in Haaren en omgeving, maar ook on-line via bijvoorbeeld Skype of Facebook chat.

Ben je serieus geïnteresseerd in privé gitaarlessen, neem dan contact met me op voor een gratis proefles.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mail me voor advies

Ja hoor, dit kan gewoon!

Als je ergens meer over wilt weten, als iets niet lukt, of je wilt wat advies over gitaarspelen, of bijvoorbeeld over onderhoud of aanschaf van je gitaar.

Neem gerust contact op.
Ik antwoord altijd.

⭐⭐⭐⭐⭐

De gitarist in jou, binnen handbereik!

Bij Gitaarstarters

Arvid Kuipers: Allround studio-/live-gitarist en componist  met 25 jaar studio-ervaring, 30 jaar podium-ervaring en 35 jaar gitaar-ervaring