De gitarist in jou, die vinden we samen

Gitaarstarters.nl is opgezet om de beginnende gitarist te helpen met het maken van een goede start in een brede basis. Eén thuisbasis waar gitaarstarters terecht kunnen met al hun vragen over dit fantastische instrument en het bespelen ervan.

Binnen handbereik

"Gitaar leren spelen is niet enkel voorbehouden aan tieners met een aangeboren supertalent en alle tijd van de wereld."

Gitaar leren spelen kan óók voor jou als:

  • Je denkt dat je te laat begonnen bent
  • Je denkt dat je niet muzikaal bent
  • Je denkt dat je geen talent hebt
  • Je het eigenlijk heel erg druk hebt

Schuif al die vooroordelen opzij. Laat je hier inspireren, motiveren en begin aan dit avontuur. Leer gitaar spelen vanuit je hart.

En ontdek dat:

  • Later beginnen nog niet eens zo slecht is. Je bent ouder en wijzer en je hebt meer geduld om iets góed aan te leren in plaats van heel erg snel.
  • Je muzikaler bent dan je dacht. Je weet immers welke muziek je mooi vindt om naar te luisteren. En je ontdekt hoe je je emotie in het maken van muziek kunt vrijlaten.
  • Talent veel minder belangrijk is dan het stap-voor-stap opbouwen van je vaardigheid, in de juiste volgorde en volgens een zorgvuldig uitgedachte methode.
  • Gitaar spelen juist een heerlijk moment van rust kan zijn in je druk bezette dag. Opgaand in je focus van het muziek maken even alles opzij kunnen zetten en als bonus je batterij weer kunnen opladen.

Jouw stappen naar succes

pijl-naar-beneden-groen

Kickstarter

Dat ben je al! Je bent hier al tenslotte.
Motivatie en mentaliteit is minstens het halve werk 🙂

pijl-naar-beneden-groen

Kickstarter PLUS

Start met de gratis gitaarles starters workshop en ontdek wat je kan.
En stel vooral heel veel vragen 🙂

pijl-naar-beneden-groen

Gitaarstarters VIP

Ga all-in met je fantastische avontuur als Gitaarstarters VIP volledig lid. Stap-voor-stap video’s en uitleg. En al je gitaarspeel-vragen in een besloten, betrokken en positief ingestelde community.

“Gitaar leren spelen is een fantastisch avontuur, waarvan je al kunt genieten tijdens je reis. Iedere ontdekking op dit prachtige instrument geeft je nieuwe mogelijkheden om je diepste emoties naar buiten te brengen in muziek en daarmee jezelf en je luisteraars te doen ontspannen, te doen opleven en te ontroeren.” – Arvid Kuipers

Veel succes!

arvid-kuipers-handtekening

Arvid Kuipers

De visie van Gitaarstarters

Muziek is een universele taal en een verlengde van emoties. Met muziek kunnen over de hele wereld gevoelens worden losgemaakt die met woorden niet te benoemen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat oprechte muziek de wereld weer een stukje beter maakt.

Iedereen zou de kans moeten hebben dit te ervaren en te beleven. En daarom zou Iedereen de kans moeten hebben een muziekinstrument te leren bespelen.

Sluit Menu

Gratis Workshop voor beginners

Gelijk aanpakken?

Binnen 5 minuten beginnen,
voorkennis niet nodig

Alleen voor beginners