Gitaarstarters Affiliate Advertentieteksten

Inspiratie voor je campagnes

Hieronder staan advertentieteksten die je voor je campagnes kan gebruiken. Je kunt deze teksten letterlijk overnemen, of aanpassen, combineren, of gebruiken als inspiratie voor je eigen teksten.


Veel succes!

groetjes 🙂
Arvid


Opt-in e-boek met 30 basistips

TITEL: MUST-HAVE voor beginnende gitaristen

Tekst: Verspil geen tijd met het bij elkaar zoeken van wat je als eerste moet weten over je gitaar. In dit E-boek met 30 tips staat het al. Voor het grijpen, want dit E-boek is een cadeautje.


TITEL: Gitaartabs leren in 1 bladzijde

Tekst: Wist je dat de basis van gitaartabs helemaal niet zo moeilijk is? Als je de basis eenmaal snapt, dan gaat er een wereld voor je open aan muziek die je kunt spelen! Leer deze basis, in een minuut of 5, in dit gratis E-boek. Met bonusliedje natuurlijk.


TITEL: Hoe werkt een akkoorddiagram nou ècht?

Tekst: Als je eenmaal weet hoe je een akkoorddiagram haarfijn kunt lezen, dan kun je ze straks allemaal lezen! In dit E-boek woor beginners staat het stap-voor-stap uitgelegd, samen met een overzicht van 15 van de meest gebruikte akkoorden in een liedje.


TITEL: Speel vanavond nog een liedjes op je gtiaar!

Tekst: Als je eenmaal een liedje kunt spelen, dan wordt gitaar pas ècht leuk! 🙂 In dit gratis E-boek staan 30 tips voor beginnende gitaristen. Met een eenvoudig bonusliedje, stap-voor-stap uitgelegd. Dit kun jij straks ook!


TITEL: 30 gitaartips voor beginners

Tekst: In dit E-boek staat de onmisbare basiskennis die je als beginnend gitarist nodig hebt. Met deze 30 tips maak je een wereldstart en kun je vanavond nog aan de slag met je bonusliedje! Oh en het is nog een cadeautje ook. 🙂


Opt-in starters workshop akkoorden

TITEL: Gratis workshop naar je eerste liedje op gitaar

Tekst: Gitaarlessen die je kunt volgen wanner het jou uitkomt en zo vaak kunt terugkijken als je wilt. Oh en je mag tijdens je workshop zelfs vragen stellen!


TITEL: Akkoorden en hoe je ze WEL kunt spelen

Tekst: In deze gratis workshop leer je de juiste basis om straks alle akkoorden op gitaar te kunnen spelen. En nog met een liedje ook 🙂


TITEL: MUST-DO voor beginnende gitaristen

of TITEL: Beginnend gitarist? Dit is een MUST-DO

Tekst: Met deze gratis workshop maak je een wereldstart op gitaar. Volg de lessen wanneer het jou uitkomt, waar het jou uitkomt en kijk de video’s zo vaak terug als je wilt. Oh en je mag tijdens deze workshop zelfs vragen stellen! Hoe mooi wil je het hebben.


TITEL: 5 PDF’s over gitaar

of TITEL: 5 dagen, iedere dag een PDF met gitaartips

Tekst: Deze gratis online gitaarworkshop voor beginners is sowieso al een aanrader. Maar met de PDFs die je er iedere dag bij krijgt wordt het een absolute MUST-HAVE. Maak je wereldstart op gitaar en meld je hier gratis aan.


TITEL: Gitaarspelen zonder noten te lezen?

of TITEL: Gitaarworkshop zonder noten lezen

Tekst: 1 Ding tegelijk toch? Eerst maar eens de basis van gitaarspelen leren. Die noten die komen misschien ooit nog eens wel! Met deze gratis workshop speel je straks een liedje op gitaar, zonder dat je hiervoor noten hoeft te leren lezen. Voorkennis is niet nodig, je leert zelfs hoe je je gitaar kunt stemmen. Aanmelding is gratis!


TITEL: Speel jij over 5 dagen mee met een online band?

Tekst: Met deze gratis workshop leer je precies hoe je een liedje kunt spelen met eenvoudige akkoorden. De lessen zijn vooraf opgenomen. Dus je kunt ze kijken wanneer het jou uitkomt en zo vaak terugkijken als je wilt. En tijdens de workshop kun je nog vragen stellen ook! Hoe mooi wil je het hebben 🙂