foto van B-septime akkoord op gitaar in zijaanzicht

Gitaarstarters Affiliates en Partners

Als je gaat voor langdurige relaties met enthousiaste klanten


Wederkerende inkomsten door lidmaatschap-model


Hoge conversie door kant-en-klare opt-ins


Wat maakt Gitaarstarters the-place-to-be als affiliate?

Gitaarstarters gaat ervoor dat de cursist met veel plezier gitaar leert spelen. Met een goeie speeltechniek waarmee hij of zij verder komt. En met veel enthousiasme en plezier bovendien. Dat is een uitdaging in deze snelle tijd, want gitaarspelen leer je niet in een paar weken. Het belangrijkste voor een nieuwe cursist is daarom om gemotiveerd te blijven.


Na de verkoop van een boek, lidmaatschap, of losse cursus begint het werk voor Gitaarstarters dan ook pas écht. Met alle passie die we kunnen opbrengen helpen we de cursisten verder en verder en helpen we ze het enthousiasme hoog te houden.


Dat doen we onder andere met een enorm aanbod aan lesmateriaal (dd 10 sep 2020 zitten we op 899 video’s en nog steeds komt er meer bij), diversiteit in cursussen, een  persoonlijke cursusplanner, liedjesplanners, een community, regelmatig nieuwe lessen, live online groepslessen en de mogelijkheid om online privélessen af te nemen.


De ervaring heeft geleerd dat hoe meer een cursist betrokken raakt, hoe meer plezier de cursist heeft, hoe groter de kans is dat de cursist slaagt en hoe langer de cursist lid blijft.


En dat laatste is voor jou natuurlijk interessant. Want hoe langer een cursist blijft die jij hebt op Gitaarstarters hebt gebracht, hoe langer je wederkerende inkomsten ontvangt van je commissie op het lidmaatschap van die cursist. En dat is natuurlijk prachtig 🙂

Volg de volgende stappen om Gitaarstarters te kunnen promoten als affiliate

  • Meld je gratis aan als affiliate bij Plug&Pay (Plug&Pay is het betaalsysteem en affiliate platform waarmee we samenwerken).
    Directe aanmeldlink: Aanmelden als affiliate van Gitaarstarters >>>
  • Je aanmelding wordt direct geaccepteerd. En je kunt direct in het overzicht van de affiliate-producten van Gitaarstarters, die je kunt promoten.
  • Kopieer de affiliate link van een product of campagne op je website in een blog of zo, op je social media, of in je mail. En dat is het!

Als een bezoeker nu op je link klinkt, wordt deze automatisch aan jou gelinkt. Als hij of zij overgaat tot aanschaf, dan krijg je daarvan automatisch je commissie. Betreft het een lidmaatschap? Wauw, dan krijg je dus iedere lidmaatschap-periode (maand, kwartaal, of jaar) een wederkerende commissie op het termijn-bedrag! Dat is tof he 🙂

Marketing materiaal

Hieronder staan links naar de downloads en affiliatepagina’s met marketingmateriaal wat je kunt gebruiken in je campagnes.

Banners

Gitaarstarters banners die je kunt gebruiken voor je campagnes. Klaar voor gebruik.

Mailteksten

Mailteksten voor je campagnes.Je kunt ze letterlijk overnemen, of gebruiken als inspiratie.

Advertentieteksten

Advertentieteksten die je letterlijk kunt overnemen, of kan gebruiken als inspiratie.

Laat het me gerust weten als je vragen hebt

Heb je vragen? Laat het me gerust weten, stuur een mailtje naar arvid@gitaarstarters.nl.

Veel succes!


groetjes 🙂
Arvid