Bedenktijd bij Gitaarstarters

Gitaarstarters gaat verder dan de wettelijke termijn voor bedenktijd

Voor online verkopen in Nederland geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Bij gitaarstarters krijg je er 20, omdat ik je wat ruimer de tijd wil geven om te ervaren of wij een match zijn. Dit heeft ook alles te maken met de visie van Gitaarstarters dat je vooral de tijd moet nemen om iets goed aan te leren.


Bedenktijd bij VIP-lidmaatschap

Als je een lidmaatschap bent aangegaan bij de Gitaarstarters VIP omgeving heb je 20 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd loopt vanaf het moment dat de toegangsgegevens van de VIP omgeving je zijn toegezonden.

NB: Volgens de wet vervalt je bedenktijd zodra je start met het kijken van de trainingsvideo’s. Dat vind ik zelf wat bruusk. Ik wil je de kans geven te ervaren of mijn trainingsmethode bij jou past. En dat kan alleen door te starten met de video’s. Dus ook al vervalt de wettelijke bedenktijd als je start met de video’s; je kunt je nog steeds binnen deze 20 dagen bedenken.


Je hebt je binnen de 20 dagen bedenktijd bedacht.. wat nu?

Zijn we geen match? Of komt het gewoon even niet uit? Jammer, maar geen probleem.

Laat me dit even weten, binnen 20 dagen nadat je de toegangsgegevens van de VIP omgeving hebt ontvangen.

Dat kan op de volgende manieren:

  • Voorkeur: Een mailtje naar bericht@gitaarstarters.nl is genoeg.
  • Bellen kan ook: naar 06 47 017 318. Je hebt dan in iedere geval gemeld dat je de overeenkomst wil ontbinden. Ik vraag je dan wel om nog even een mailtje ter bevestiging te sturen. Dan weet ik zeker dat jij het bent.
  • Ontbinden kan ook met dit herroeping formulier. Print deze even uit, vul hem in en stuur hem dan weer naar ons terug (adres staat op formulier). Dit vind ik zelf de meest omslachtige manier, maar als je wil kan dat. Een mailtje (optie 1) is vaak echter veel makkelijker.

Na ontvangst krijg je van mij zo spoedig mogelijk bericht. Valt je herroeping binnen de 20 dagen termijn, dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort, binnen 14 dagen. En daarmee beëindigen we dan ook jouw deelname aan de betreffende dienst.

En dat is dan dat, even goeie vrienden.


Heb je hier vragen over?

Neem dan gerust contact met me op.