Gitaarlesboek voor beginners

Start je avontuur met dit PDF handboek

Stap-voor-stap, geen voorkennis nodig.

gitaarles-handboek-voor-starters
  • Maak kennis met je gitaar. Wat zit waar..
  • Over hoe een goede houding het verschil maakt.
  • Wat je in je houding vooral niet moet doen.
  • 15 Akkoorden uitgelegd.
  • Met voorbeeld-foto’s, zodat je het ‘na kunt doen’.
  • Maak een begin met ritme.
  • Oefentips om je op weg te helpen.
  • En tips over veel gemaakte fouten. Zodat jij ze niet maakt.
  • NIEUW: Inclusief 3 video’s uit de VIP’s training

Grote voordelen van beginnen met akkoorden

Motivatieboost

Met akkoorden leren spelen kan enorm motiverend zijn. Als je een akkoord aanslaat, heb je gelijk een heel vol geluid. Een volle klank. Zomaar, binnen een paar minuten 6 snaren tegelijk. In het boek is aangegeven welke snaren je aan kunt slaan bij welke akkoorden.

Niet voortdurend op 2 handen hoeven letten

Als je begint met akkoorden, dan hoef je niet voortdurend op 2 handen tegelijk te letten. Je kunt een akkoord immers meerdere keren achter elkaar aanslaan, en op verschillende manieren, voordat je een volgend akkoord pakt. Dus je kunt gelijk met ritme aan de gang (ook dat wordt uitgelegd in dit handboek).

Een liedje spelen

Met 2 of 3 basisakkoorden kun je al een liedje spelen. Dat kun je zelf ervaren met de eenvoudige schema's in het boek.

De makkelijke eerst

Veel basis akkoorden zijn helemaal niet zo moeilijk als dat ze er in de eerste instantie uitzien. Je moet alleen even weten met welke je makkelijker kunt beginnen (aangegeven in het boek). En als je dan eenmaal een paar akkoorden weet, dan is het makkelijker om door te gaan.

Voor je het weet zit je ook met zo'n grijns muziek te maken..

gitaar spelen met plezier

Leer muziek maken vanuit je hart. Geniet van de reis en ervaar hoe het maken van muziek het leven en de emotionele balans van jou en de mensen om je heen positief kan beïnvloeden. 

Wat vinden anderen van dit boek

‘Ik heb het boek helemaal doorgelezen en ik moet zeggen dat zelfs ik gemotiveerd raak. Op een duidelijke manier geschreven met goede foto`s en afbeeldingen erbij die de boel goed duidelijk maken en af en toe met een dikke knipoog. Je kan het gewoon niet meer fout doen nu . Ik ben benieuwd naar je volgende boek.’ – Corinne van den Brand – zangeres en bassiste (razendband.nl)

‘Het leest inderdaad heel leuk. Ik ken de akkoorden al, maar ik krijg er zin van om alsnog met het boekje aan de gang te gaan :-)’ – Frodo Kuipers – animatie filmmaker en gitarist (studiomosquito.com)

‘Ook jij kan het en zeker met dit boek! Geschreven/gemaakt door een gepassioneerd mooi mens, die andere mensen graag wil laten zien dat het niet moeilijk is, zodat ze hun gevoelens/emoties kwijt kunnen in het spelen…’ – Anita Wervenbos – amazone en moeder

‘Het ziet er fantastisch uit: vandaag uitgebreid bekeken. Ik waardeer je professionele uitleg met een 10: duidelijk, overzichtelijk en opbouwend. (Ooit zelf muziekles gehad) En ik vind je “toon” zo helemaal jij. Rustig, vriendelijk en bemoedigend.’ – Inez Schenk – kunstenares (inezschenk.nl)

‘Ik heb het gisteren eens op mijn gemak doorgelezen. Mijn complimenten! Geen zware taal, en toch alles duidelijk behandeld. Heel goed gemaakt.’ – Richard Schouten – illustrator en gitarist (richardschouten.com en robotmonster.nl)

Gitaar leren spelen kan voor jou hier beginnen

Met het Gitaarstarters gitaarlesboek voor beginners
‘Een kickstart met 15 open akkoorden’
kickstart-met-15-open-akkoorden-download

Nu €14,95

** Inclusief BTW **
** Inclusief bonus-videos **
** Download direct beschikbaar **

Eerst even kijken? Bekijk hier de preview

20 dagen niet-naar-je-zin geld terug garantie

Gitaarstarters gaat verder dan de wettelijke termijn voor bedenktijd.
Voor online verkopen in Nederland geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Bij gitaarstarters krijg je er 20, omdat ik je wat ruimer de tijd wil geven om te ervaren of wij een match zijn. Dit heeft ook alles te maken met de visie van Gitaarstarters dat je vooral de tijd moet nemen om iets goed aan te leren.
Is het niet naar je zin? Laat me dit dan weten, binnen 20 dagen na je aankoop. En dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Geen probleem. Je kunt er alles over lezen op de bedenktijd-pagina.