arrow_drop_up arrow_drop_down
foto van B-septime akkoord op gitaar in zijaanzicht

Online privé gitaarles

Voor beginners en half gevorderden die een flinke boost willen maken op hun gitaar

review MJ

Hele fijne gitaarlessen. Arvid steekt veel tijd in het voorbereiden van lessen en het schrijven van zijn eigen muziek. Er is veel aandacht voor detail zodat je de finesses van het gitaar spelen goed aanleert. Daarnaast is het altijd erg gezellig 🙂

Mark de Jong

Privé gitaarles

In een privéles kunnen we samen kijken naar liedjes, oefeningen, houding, techniek en theorie. In de privélessen kunnen we ook verder gaan dan het lesmateriaal uit de cursussen.


Probeer het! Boek een gratis proefles

Ben je serieus geïnteresseerd in privélessen? Boek dan eens een proefles bij me, die is gratis. En dan kijken we samen hoe we je die superboost kunnen geven. 🙂


groetjes,

Arvid

Arvid Kuipers- Eigenaar en gitaarinstructeur bij Gitaarstarters


Vraag nu je gratis proefles aan


                   

Veel gestelde vragen over online privé gitaarles

Zijn online privélessen net zo goed als offline lessen?

Het heeft natuurlijk ook een beetje te maken met je persoonlijke voorkeur, Maar aan de focus van je les zal het niet liggen. Ik heb 3 camera's in en om m'n gitaar, zodat je precies kunt zien wat ik doe. Er zijn zelfs privé-cursisten overgestapt van offline naar online lessen, omdat ze het zo beter kunnen zien en bovendien de deur niet uit hoeven voor hun gitaarles.

Kan ik de privélessen combineren met de online cursussen?

Jazeker kan dat! Er zijn meer cursisten die dat doen :-) Een les tussendoor voor extra motivatie, of als je even directe persoonlijke begeleiding wilt (bijspijker-lessen). Of een compleet coaching-programma waarin we samen een traject ingaan, helemaal op jou toegespitst. Zo maak je nòg grotere sprongen vooruit!

Hoeveel privélessen raad je aan?

Dat is heel persoonlijk en kan verschillen per cursist. Het hangt er bijvoorbeeld van af hoeveel tijd je hebt om te oefenen, of je naast de privélessen nog deelneemt aan groepslessen of de online cursussen volgt. En hoever je bent in je ontwikkeling als gitarist.

Het kan variëren van 1x per week, tot 1x per 2 weken, 1x per maand, of sporadisch. Tijdens je gratis proefles kunnen we samen bespreken en overleggen wat het beste bij jou past.

Wat kost een privéles?

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Daarna kost een enkele privéles €22,50 (voor een les van 25 minuten). Je kunt ook 10 lessen ineens afnemen in de vorm van een strippenkaart. Een strippenkaart van 10 lessen kost €197,- (€19,70 per les).

                 
review

Na ruim een jaar gitaarles te hebben gevolgd bij Arvid, kan ik alleen maar zeggen dat ik er nog steeds ontzettend van geniet en als maar meer gemotiveerd raak om beter te leren spelen.


De lessen zijn steeds weer uitdagend, in het niveau wat bij jou aansluit. Daarbij houdt hij rekening met je persoonlijke interesse en voorkeur. Hoe bijzonder! De online lessen zijn ook erg duidelijk omdat hij gebruik maakt van verschillende camera’s.


Alles bij elkaar genomen hoop ik nog heel lang een leerling van hem te kunnen zijn en te genieten van de super fijne lessen.

Marianne Ensink-Dröge

Boek nu je gratis online gitaar privé proefles

Proefles aanvragen


Ja, ook wij gebruiken cookies