Blog

e-majeur blooper

Muziek is een serieuze zaak, of niet?

Maak je muziek voor je plezier of voor de prestatie? Val niet in de valkuil dat je het muziek maken al te serieus neemt. Daarmee schiet je jezelf tekort.. Veel meer voordelen als jet het wat vrijer laat.. Vrij muziek kunnen maken geeft rust, een uitweg voor je emoties en bovenal, een hoop voldoening.

gitaar op vakantie

Je gitaar mee op vakantie

Je gaat op vakantie en je wil je gitaar meenemen op reis. Neem je je top-gitaar mee? Hoe bereid je dat voor? Waar moet je aan denken? Of neem je een ‘minder fijne’ gitaar mee en laat je je top-gitaar veilig thuis?

gitaar meenemen in vliegtuig

Gitaar meenemen in het vliegtuig -Voorbereiding

Je gaat op vliegreis en je neemt je gitaar mee.. ‘Handle with care’ toch? Maar ja, op vliegreis heb je niet alles in de hand zoals je misschien zou willen.. In dit artikel geef ik je enkele tips voor een vliegreis van je gitaar en hoe je dat kunt voorbereiden.

als oefenen een verplichting wordt

Als oefenen een verplichting wordt.. Dit doe je eraan

Nu heb je er geen zin in.. Het lukt niet. De oefeningen zijn saai, Het is al laat. Je bent moe. Misschien morgen. Morgen ja echt. Dan ga je oefenen. Maar vandaag dan? Dat was toch de bedoeling. Iedere dag oefenen, zeiden ze nog tegen je… Een heel simpele oplossing…