foto van B-septime akkoord op gitaar in zijaanzicht

Online privé gitaarles

Voor beginners en half gevorderden die een flinke boost willen maken op hun gitaar

review MJ

Hele fijne gitaarlessen. Arvid steekt veel tijd in het voorbereiden van lessen en het schrijven van zijn eigen muziek. Er is veel aandacht voor detail zodat je de finesses van het gitaar spelen goed aanleert. Daarnaast is het altijd erg gezellig 🙂

Mark de Jong

Privé gitaarles

In een privéles kunnen we samen kijken naar liedjes, oefeningen, houding, techniek en theorie. In de privélessen kunnen we ook verder gaan dan het lesmateriaal uit de cursussen.


Probeer het! Boek een gratis proefles

Ben je serieus geïnteresseerd in privélessen? Boek dan eens een proefles bij me, die is gratis. En dan kijken we samen hoe we je die superboost kunnen geven. 🙂


groetjes,

Arvid

Arvid Kuipers- Eigenaar en gitaarinstructeur bij Gitaarstarters


Vraag nu je gratis proefles aan


Meer weten

                   

Veel gestelde vragen over online privé gitaarles

Zijn online privélessen net zo goed als offline lessen?

Het heeft natuurlijk ook een beetje te maken met je persoonlijke voorkeur, maar aan de focus van je les zal het niet liggen! Ik heb 4 camera's in en om m'n gitaar, zodat je precies kunt zien wat ik doe.

Er zijn zelfs privé-cursisten overgestapt van offline naar online lessen, omdat ze het zo beter kunnen zien en bovendien de deur niet uit hoeven voor hun gitaarles.

En, je mag de les opnemen, voor eigen gebruik! Dan kun je die nog eens rustig nakijken. Zo kun je tijdens onze les, goed je aandacht erbij houden, zonder dat je dingen hoeft op te schrijven om te onthouden. En zo kun je ook altijd terugluisteren hoe het liedje of de oefening van de les ook al weer ging. Dat heb je niet met offline lessen.

Kan ik de privélessen combineren met de online cursussen?

Jazeker kan dat! Er zijn meer cursisten die dat doen :-) Een les tussendoor voor extra motivatie, of als je even directe persoonlijke begeleiding wilt (bijspijker-lessen). Of een compleet coaching-programma waarin we samen een traject ingaan, helemaal op jou toegespitst. Zo maak je nòg grotere sprongen vooruit!

Hoeveel privélessen raad je aan?

Dat is heel persoonlijk en kan verschillen per cursist. Het hangt er bijvoorbeeld van af hoeveel tijd je hebt om te oefenen, of je naast de privélessen nog deelneemt aan groepslessen of de online cursussen volgt. En hoever je bent in je ontwikkeling als gitarist.

Het kan variëren van 1x per week, tot 1x per 2 weken, 1x per maand, of sporadisch. Tijdens je gratis proefles kunnen we samen bespreken en overleggen wat het beste bij jou past.

Wat kost een privéles?

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Daarna kost een enkele privéles €22,50 (voor een les van 25 minuten). Je kunt ook 10 lessen ineens afnemen in de vorm van een strippenkaart. Een strippenkaart van 10 lessen kost €197,- (€19,70 per les).

                 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur me dan gerust even een mailtje, ik help je graag.
Je mailtje kan naar arvid@gitaarstarters.nl.

Privé-lessen reviews

review

Na ruim een jaar gitaarles te hebben gevolgd bij Arvid, kan ik alleen maar zeggen dat ik er nog steeds ontzettend van geniet en als maar meer gemotiveerd raak om beter te leren spelen.


De lessen zijn steeds weer uitdagend, in het niveau wat bij jou aansluit. Daarbij houdt hij rekening met je persoonlijke interesse en voorkeur. Hoe bijzonder! De online lessen zijn ook erg duidelijk omdat hij gebruik maakt van verschillende camera’s.


Alles bij elkaar genomen hoop ik nog heel lang een leerling van hem te kunnen zijn en te genieten van de super fijne lessen.

Marianne Ensink-Dröge
review RS

Ik heb nu al een paar privé lessen achter de rug met Arvid.

Tijdens de lessen wordt gekeken welke weg je op wil en daar wordt dan op gefocust.

De werkpuntjes worden constructief uitgelegd en samen opgelost.


Bij bepaalde dingen denk je dat je juist bezig bent maar door een betere houding of vingerzetting kan er veel meer perfectie en speelplezier ontstaan. Wat dus de motivatie om verder doen alleen maar vergroot.


Wat ook nog een grote meerwaarde is, je kan de les opnemen op je pc zodat je deze rustig en op je gemak zo dikwijls als je wil terug kan bekijken en beluisteren. Je weet dan hoe de oefening gaat of het liedje moet klinken. En hoef je tijdens de les geen aantekeningen te maken en kan je je volledig focussen op de les.


Wie dus verder / beter wil kan ik alleen maar zeggen: “ Try and experience it “


Grts Rudi🇧🇪🎸

Rudi Schillemans

Even kennis maken?

Leuk! Boek dan nu je gratis online gitaar privé proefles! 🙂

Proefles aanvragen
arrow_drop_up arrow_drop_down