Gitaar Fragile Handle With Care Stickers
12 juli 2019 

Gitaar Fragile Handle With Care Stickers

Download deze sticker voor op je gitaarkoffer

gtiaar breekbaar handle with care sticker voor op reis

Deze Gitaarstarters gitaar handle-with-care sticker kun je hier downloaden als PDF.
(dit is een directe download, zonder dat ik je vraag om een emailadres)

Download Gitaar Fragile Stickers >>>

In de PDF staan 2 verschillende formaten stickers. Druk ze af, knip of snij ze uit langs de snijlijntjes en plak ze op je gitaarkoffer.

Heb je geen stickervel? Druk de stickers dan af op normaal papier (of dik papier) en plak deze helemaal af met dikke doorzichtige tape (bijvoorbeeld dozen-tape).

De sticker-download is gratis. Zo hoop ik bij te dragen aan een behouden aankomst van je gitaar op vakantie of in het vliegtuig ?

groetjes ?
Arvid

Over de schrijver
Allround studio/live-gitarist met 30 jaar studio-ervaring, 35 jaar podium-ervaring en 40 jaar gitaar-ervaring. "Ik vind dat iedereen de kans zou moeten hebben te ervaren hoe waardevol muziek maken kan zijn. En ik vind het eeuwig zonde als iemand ontmoedigd raakt door iets wat fout aangeleerd is. Daarom begeleid ik mijn cursisten in al mijn trainingsprogramma's met het opbouwen van een goeie speeltechniek waar je wèl verder mee kunt komen."
Reactie plaatsen

Kijk de volledige les en video in de Gitaarstarters ledenomgeving

Heeft deze tip en video je geholpen met je gitaarspel? Meer oefeningen, tips, lessen, liedjes en complete cursussen voor beginners op gitaar, vind je in de Gitaarstarters online ledenomgeving.