Download deze sticker voor op je gitaarkoffer

Fragile and Handle With Care travel sticker for guitar case

Deze Gitaarstarters gitaar handle-with-care sticker kun je hier downloaden als PDF.
(dit is een directe download, zonder dat ik je vraag om een emailadres)

In de PDF staan 2 verschillende formaten stickers. Druk ze af, knip of snij ze uit langs de snijlijntjes en plak ze op je gitaarkoffer.

guitar fragile stickers different sizes

 

Heb je geen stickervel? Druk de stickers dan af op normaal papier (of dik papier) en plak deze helemaal af met dikke doorzichtige tape (bijvoorbeeld dozen-tape). 

De sticker-download is gratis. Zo hopen we bij te dragen aan een behouden aankomst van je gitaar op vakantie of in het vliegtuig 🙂

Wil je ons helpen?

Jij als gitarist weet hoe het maken van muziek je leven rijker maakt. Hoe je met je muziek kunt communiceren en verbroederen. Hoe je muziek bruggen kan slaan waar woorden dat niet (of niet meer) kunnen.

Gitaarstarters is begonnen met de visie dat iedereen de kans zou moeten hebben te ervaren (wat jij en ik al weten) hoe prachtig en bereikbaar het kan zijn om muziek te maken. Ongeacht aanleg, talent, een druk leven, of een wat hogere leeftijd. Met die boodschap willen we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Wil je ons helpen met het in beeld brengen van Gitaarstarters als platform voor beginnende en half gevorderde gitaristen? Deel dan de Gitaarstarters gratis starters Workshop op je Social Media. Met de knoppen hieronder. Dank je en goeie reis!

groetjes 🙂

Deel de gratis Workshop voor beginners

Help mee zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe bereikbaar muziek maken kan zijn!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Je helpt er beginnende gitaristen mee! Dank je!

Geef een reactie